Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart
Hypnose Ås, Hypnose Ski, Hypnose Nordre Follo, Hypnose videokonsultasjon, Hypnose videosamtale, Hypnoterapi Ski, Hypnoterapi Ås, Hypnoterapi Nordre Follo, hypnoterapi videosamtale, hypnoterapi videokonsultasjon

Anja Paulus

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Stressmestring 

Kvitt deg med negative tanker, følelser og vaner

Røyke- og snusslutt, vektkontroll, fødselshypnose etc.


Én til én-timer, videokonsultasjoner og kurs


Kontaktinfo og timebestilling

Mine behandlingsformer

Hypnose

Hypnose er en svært behagelig tilstand av dyp avslapning og konsentrert fokus. Terapiformen hypnoterapi kan brukes til så mangt - for eksempel til stressmestring, bedre søvn, røykeslutt, snusslutt, fjerning av søtsug, mot symptomene ved irritabel tarm, for et bedre selvbilde, smertehåndtering, motivasjon, mot frykt, til forberedelse til en fødsel etc. 

Les mer

Regresjonsterapi

Mens du er i hypnose, er det enkelt å få kontakt med underbevisstheten. Du kan finne fram til og huske emosjonelt betydningsfulle hendelser fra din fortid, som kan være årsak til problemene du sliter med i dag. Målet er å forløse de negative følelsene fra fortiden, slik at du kan bygge opp et bedre selvbilde, og åpne opp for positive tanker og følelser i nåtiden.

Les mer

Tapping (EFT og TFT)

EFT (Emotional Freedom Techniques) og tankefeltterapi (TFT) er i nær slekt med hverandre og kalles også for "tapping". Tapping er en av mine favoritt-teknikker - det går faktisk nesten ikke en dag uten at jeg bruker den på meg selv og mine klienter. En svært rask måte å bearbeide negative følelser og tanker på, og lære å se nye perspektiver.

Les mer

Kinesiologi

I kinesiologi brukes det et bredt spekter av teknikker for å fjerne fysisk, mental og følelsesmessig stress.


Ved hjelp av muskeltesting finner kinesiologen ut av hvor blokkeringer ligger i kropp og sjel, og hva som kan gjøres for å løse dem opp. 

Les mer

Psy-TaP

En nyskapende kombinasjon og videreutvikling av teknikker fra bl.a. NLP, TFT, hypnose, psykoterapi og energimedisin. De færreste av klientene mine "slipper unna" uten å ha lært seg noen enkle Psy-TaP-teknikker til stresshåndtering.

Les mer

OldPain2Go

OldPain2Go

Dette kan være en løsning for deg som sliter med gamle kroniske smerter.

I denne metoden forhandler man med underbevisstheten, for å finne ut om smertene fortsatt har en funksjon, eller om det finnes en mulighet til å kvitte seg med dem.

Må prøves!

Les mer

TRE:

Trauma and Tension Releasing Exercises

Sliter du med kroniske spenninger? Har du opplevd mye i livet ditt som har "satt seg fast" i kroppen?

Da anbefaler jeg deg å lære TRE hos meg. Dette er fysiske øvelser som framkaller skjelving i kroppen, som virker svært forløsende på spenninger i muskler, sener og fascier. 

0