Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Anja Paulus

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Anja Paulus, hypnoterapi, hypnose, EFT, tapping, stressmestring, røykeslutt, snusslutt, søtsug

Stressmestring

Bedre selvbilde og selvfølelse

Kvitt deg med frykt, negative tanker, følelser og vaner

Røyke- og snusslutt, vektkontroll, fødselshypnose, smertehåndtering


Én til én-timer, videokonsultasjoner og kurs

Fødselshypnose

Fødselshypnose gir deg gode forutsetninger for en trygg og naturlig graviditet og fødsel. Den hjelper deg med å oppleve forandringene under svangerskapet, selve fødselen og tiden etterpå så positivt som mulig.

Fødselshypnose Ås, Fødselsehypnose Ski, Fødselshypnose Nordre Follo, Fødselshypnose Viken, Fødselshypnose videosamtale, fødselshypnose videokonsultasjoner, fødsel uten smerte, føde uten smerter

I hypnose lærer du deg å slappe dypt av, akseptere forandringene som skjer med kroppen din, og ta kontakt med det voksende livet i deg. Dette øker dine sjanser for å oppleve minst mulig ubehag under graviditeten, og du formidler også trygghet og ro til ditt ufødte barn.

Ved hjelp av fødselshypnose lærer du også å slappe av mest mulig under selve fødselen. Du lærer å stole på den naturlige visdommen til kvinnekroppen, og med stor sannsynlighet vil du føde babyen din raskere, enklere og med mindre smerter enn om du hadde opplevd spenninger, angst og usikkerhet.

Min egen fødehistorie

Hadde jeg bare visst om fødselshypnose da jeg var gravid og fødte min lille baby i 2003. Både graviditeten og fødselen hadde nok blitt en helt annen opplevelse for meg og jenta mi.


Jeg hadde lest stabler med bøker om svangerskap og fødsel. Og jeg gikk selvfølgelig til alle oppfølgingskontroller hos lege og helsestasjon. Likevel visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre mot bekymringene, stresset og ubehaget jeg opplevde under svangerskapet. Og selve fødselen - den ble absolutt ikke slik jeg hadde forestilt meg.


Jeg hadde ønsket meg en naturlig fødsel, uten smertestillende, med varmt vannbad og akupunktur som verktøy. Men jeg hadde ikke virkelig lært meg å slappe dypt av i kropp og sinn, og å håndtere riene på en god måte. I stedet for gå inn i meg selv, slappe aktivt av og visualisere en lett fødsel, ønsket jeg meg bare ut av prosessen som etter hvert ble til et smertehelvete. Jeg hadde ikke rier - jeg hadde én eneste stor ri. Musklene i underlivet var i en eneste stor krampe. I mange, mange timer - uten pause. Jeg var fullstendig lammet av smertene, ut av kontroll - ingen av bøkene jeg hadde lest, hadde forberedt meg på dette. Jeg var nødt til å flyttes til en annen fødeavdeling og få epiduralbedøvelse. Resultatet var at fødselen stoppet opp, og jeg hadde mistet enda mer kontroll. Da min lille datter til slutt kom til verden, hadde hun skader i hodet. Jeg klandret meg selv for det, og det første året med uvisshet ble et mareritt.


I dag er datteren min heldigvis en frisk og sunn tenåring. Jeg får ikke omgjort min graviditet og fødsel - det ble slik det ble. Men en ting tenkte jeg mye på i tiden etter fødselen. Om jeg hadde hatt muligheten til det, skulle jeg lært meg å forberede kroppen min på en mye bedre måte. 


Jeg ante det ikke denne gangen, men mange år senere skulle jeg faktisk komme over et fantastisk verktøy til akkurat dette: FØDSELSHYPNOSE!

Fødselshypnose Ås, Fødselsehypnose Ski, Fødselshypnose Nordre Follo, Fødselshypnose Viken, Fødselshypnose videosamtale, fødselshypnose videokonsultasjoner, fødsel uten smerte, føde uten smerter

10 gode grunner for å velge fødselshypnose

1. Reduserer stress og frykt under svangerskap og fødsel.

2. Kan hjelpe mot svangerskapsrelaterte plager.

3. Skaper et trygt og stressfritt miljø i livmoren, og styrker tilknytningen mellom mor og ufødt barn.

4. Gir deg mer positive perspektiver i forhold til forandringene som skal skje med din kropp og i ditt liv.

5. Øker din følelse av kontroll under svangerskap og fødsel.

6. Skaper tillit til kvinnekroppen og til fødselen som en naturlig og trygg prosess.

7. Kan gi tydelig reduserte smerter og ubehag under fødselen.

8. Kan redusere behovet for medisinering.

9. Gir vanligvis en raskere fødsel.

10. Gir gode forutsetninger for en raskere restitusjon etter fødselen.

Er en fødsel med hypnose smertefri?

Det finnes kvinner som faktisk opplever en tilnærmet smertefri fødsel med hypnose. Men selvfølgelig kan jeg ikke love deg at dette også stemmer for deg. Under en fødsel er det sterke krefter som virker, og om det skulle oppstå en farlig situasjon, er kroppen din faktisk nødt til å kunne gi deg smertesignaler. Men kvinner som har valgt fødselshypnose, forteller regelmessig om en raskere og mer smertefri fødsel enn de har opplevd under tidligere fødsler. Studier viser at bruk av medikamenter kan reduseres når det brukes fødselshypnose.


Du er ikke i en magisk (eller skummel) «ute av kroppen-tilstand» under fødselen. Men du har lært å sette deg selv i en tilstand av dyp avslapning. Du har også lært å jobbe meget fokusert når riene kommer, og klarer å flytte fokus bort fra smerte og ubehag. Du har mer tillit til kroppen din og til fødselsprosessen. Dette gjør at kroppen din slapper mer av, og fødselen går vanligvis enklere og fortere. Til og med kroppens restitusjon etter fødselen kan gå raskere om du har tatt fødselshypnose.

Les mer om hypnose her

Spesialprogram fødselshypnose

Vi setter opp 3 behandlingstimer, fordelt utover svangerskapet ditt. Optimalt sett kommer du den første gangen når du er i begynnelsen av graviditeten, den andre gangen i 2. trimester og den tredje gangen i 3. trimester. Du kan også starte senere i svangerskapet, men senest 3 måneder før termin. 


Etter hver time får du med deg et opptak av hypnosen med hjem. Denne skal du høre på så ofte som mulig hjemme. Repetisjonen vil gjøre at suggesjonene får maksimal virkning. I tillegg lærer du å gå i hypnose fortere og dypere for hver gang, slik at du har full kontroll over din kropp og ditt sinn når fødselen starter.


Også mulig som videokonsultasjoner!

Om du ønsker å komme i gang med fødselshypnose, ta kontakt med meg for timebestilling eller en uforpliktende prat.

Send en e-post