Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Anja Paulus

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Anja Paulus, hypnoterapi, hypnose, EFT, tapping, stressmestring, røykeslutt, snusslutt, søtsug

Stressmestring

Bedre selvbilde og selvfølelse

Kvitt deg med frykt, negative tanker, følelser og vaner

Røyke- og snusslutt, vektkontroll, fødselshypnose, smertehåndtering


Én til én-timer, videokonsultasjoner og kurs

Hypnose

Hypnose er en svært behagelig tilstand av dyp avslapning og konsentrert fokus.


 Terapiformen hypnoterapi kan brukes til så mangt - for eksempel til stressmestring, bedre søvn, røykeslutt, snusslutt, fjerning av søtsug, mot symptomene ved irritabel tarm, for et bedre selvbilde, smertehåndtering, motivasjon, mot frykt, til forberedelse til en fødsel etc.  

Hypnose

Synes du "hypnose" høres skummelt ut?


Mange mennesker tenker på scenehypnose eller Hollywood-filmer når de hører ordet "hypnose". De kan være redde for å miste kontroll og bli manipulert av hypnotisøren, uten å ha innflytelse på prosessen. Noen frykter til og med å ikke våkne ordentlig igjen etter hypnosen, og forestiller seg en slags skremmende ute-av-kroppen-opplevelse. Kanskje du har sett forestillinger hvor folk ender opp med å flakse rundt som høns og rope kykeliky? For å rydde ut alle misforståelser: dette har ingenting med hypnoterapi å gjøre. Hverken driver hypnoterapeuter med massehysteri som i scenehypnose, eller med fantasifulle, dog helt urealistiske Hollywood-påfunn.

Hypnose er en naturlig, behagelig tilstand av dyp avslapning og fokusert oppmerksomhet. Når du er i en hypnotisk transe, har du spesielt god tilgang til dine underbevisste ressurser.


Under induksjonen (overgangen fra vanlig dagsbevissthet til hypnotisk transe) skifter hjernebølgene dine fra rask beta-rytme til saktere alfa- eller thetabølger. Hypnotisk transe er en helt naturlig tilstand som du opplever flere ganger daglig, for eksempel rett før du sovner, eller i halvvåken tilstand om morgenen, eller når du sitter søvnig foran tv-en.    


Du sover ikke når du er i hypnose. Underbevisstheten din får med seg hvert ord som blir sagt. Etter hypnosen kommer du lett tilbake til din vanlige dagsbevissthet – det er som å komme ut av en meditasjon eller en dagdrøm. Selv om du er i transe, har du fortsatt full kontroll - du kan avbryte transen til enhver tid om du skulle ønske det, og det er du som velger selv om du vil ta til deg det som har blitt sagt under hypnosen.

Hvordan fungerer hypnose?

Vanene og følelsene dine ligger i underbevisstheten, eller det ubevisste sinnet. Denne delen utgjør omtrent 99 % av hele bevisstheten din. Dine bevisste, rasjonelle tanker utgjør bare omtrent 1% av din bevissthet.


Det er én ting å ønske seg å forandre på følelser, tanker og vaner. Men som du vet, så er en helt annen ting å gjennomføre forandringene!


Om du ikke har det ubevisste sinnet på din side, står du overfor en ulik kamp. Følelser og vaner kan være svært sterkt forankret i underbevisstheten - og derfor kan det være så vanskelig ved ren viljestyrke å slutte med å røyke, gå ned i vekt, tenke positive tanker, eller bli trygg på seg selv.


Og akkurat her ligger magien og styrken i hypnose.


Hypnoterapeuten kommuniserer direkte med ditt ubevisste sinn og hjelper deg med å få dine ubevisste følelser og vaner på lag med dine bevisste ønsker om forandring.