Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Anja Paulus

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Anja Paulus, hypnoterapi, hypnose, EFT, tapping, stressmestring, røykeslutt, snusslutt, søtsug

Stressmestring

Bedre selvbilde og selvfølelse

Kvitt deg med frykt, negative tanker, følelser og vaner

Røyke- og snusslutt, vektkontroll, fødselshypnose, smertehåndtering


Én til én-timer, videokonsultasjoner og kurs

Om meg selv

Hypnoterapeut Ås, hypnoterapeut Ski, hypnoterapeut Nordre Follo, hypnoterapeut videosamtaler, hypnoterapeut videokonsultasjoner, kinesiolog Ås, kinesiolog Ski, kinesiolog Nordre Follo

Anja Paulus

Klinisk hypnose- og regresjonsterapeut

Sertifisert kinesiolog

EFT practitioner

OldPain2Go practitioner

OldFat2Go practitioner

Psy-TaP practitioner

Autorisert helsesekretær

Mastergrad i biologi


Se mine utdannelser og sertifikater

Klinikken:

HELSE FOR KROPP OG SJEL

Mitt navn er Anja Paulus, og jeg har drevet min klinikk for hypnoterapi, EFT og kinesiologi, Helse for Kropp og Sjel, siden 2014. I september 2018 flyttet jeg klinikken fra Helselåven i Ski til Myrveien 2 sentralt i Ås. I corona-året 2020 begynte jeg i tillegg med videokonsultasjoner, som mine kunder og jeg har gjort svært gode erfaringer med.


Jeg har til sammen 12 års erfaring som terapeut, autorisasjon som helsepersonell, og flere utdannelser både innen helhetlig helse og naturvitenskap.


Jeg brenner for å hjelpe deg med å oppnå forandring gjennom å kvitte deg med bl.a.

- uheldig ballast fra fortiden

- negative tanker og følelser

- dårlig selvbilde

- angst

- stress

- smerter

- avhengigheter og usunne uvaner.


Jeg har tro på at vi alle kan nå vårt høyeste potensiale på alle områder i livet, og leve et godt og sunt liv i her og nå!


Min egen historie

Bakgrunnen for at jeg er så glad i å kunne hjelpe kundene mine med å komme over sine blokkeringer, ligger nok i min egen historie. Som så mange andre mennesker også, har jeg opplevd en del utfordringer i livet: mobbing, sosial angst, et alvorlig sykt nyfødt barn, skilsmisse, utbrenthet - for å nevne noen.


Det er så utrolig godt å kunne si at dette hører fortiden til, og ikke lenger dominerer bildet jeg har av meg selv i dag.


Jeg har jobbet hardt og lenge med meg selv helt siden ungdomsårene mine. Og endelig, i løpet av min utdannelse som terapeut, ble jeg kjent med teknikkene som virkelig hjalp meg å få fart på min egen personlige utvikling. 


Først var det kinesiologi, som satte i gang en enorm snuoperasjon i livet mitt. Senere ble hypnose, regresjon, EFT, og som nyere tilskudd: Psy-TaP , OldPain2Go og TRE (Trauma and Tension Releasing Exercises), uvurderlige verktøy for meg, som hjelper meg med å kvitte meg med både fortidens ballast og og nåtidens stress. Jo mer jeg bruker disse teknikkene, jo mer trygg blir jeg på meg selv, og jo bedre har jeg det i kropp og sjel.


Jeg har i dag opparbeidet en mye større evne til å bevare indre ro og glede uansett omstendighetene rundt meg. Det har blitt enklere for meg å kutte ut usunne vaner. Jeg har gode verktøy for å kvitte meg med fysiske spenninger og smerter.


Mange av teknikkene bruker jeg daglig, for å styrke kropp og sinn. Det har blitt naturlig for meg å ta godt vare på meg selv, og å sette sunne grenser. Jeg har det rett og slett bedre med meg selv og verdenen rundt meg - og det er for meg oppskriften på et godt liv.


Og jeg vet at dette er mulig for kundene mine også. Det er ingenting jeg ønsker meg mer enn at jeg får lov til å hjelpe mennesker i alle stadier av livet, med å få det bedre i livet sitt.